Expoziție virtuală!

Fiecare om matur ştie, probabil, răspunsurile la întrebările de felul „ce este Universul?”, ce este viaţa?”, „cum funcţionează corpul uman?”, cine a trăit pe Pământ înaintea oamenilor?” etc. Dar aţi încercat vreodată să răspundeţi la aceste întrebări pe înţelesul copiilor? Dacă da, atunci nu credem că v-a fost uşor.

Cu toţii ştim că este esenţial ca un copil să-şi alimenteze curiozitatea şi sa-şi umple „ulcioruşul” intelectual cu informaţie cât mai apropiată de adevăr, dar pe care să o şi înţeleagă. În ajutor vă vine o colecţie minunată de enciclopedii pentru copii, pe care le puteţi consulta la biblioteca „Maramureş” împreună cu copilul Dvs. Aici veţi găsi răspunsuri la toate întrebările, veţi redescoperi lumea împreună cu copilul şi vă veţi convinge că a explica unui copil esenţa universului şi a existenţei pe pământ este chiar distractiv.

Colecţia include umrătoarele compartimente: Universul, Corpul uman, Invenţii şi descoperiri, Viaţa, Convieţuirea, Religiile, De jur împrejurul Pământului, Animale sălbatice, Planeta Terra.

Vă dorim o lectură plăcută alături de odoraşul Dvs!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s