Publicat în Biblioteca Maramureş, Discuţii/dezbateri

Guguță – simbol etern al copilăriei


Ziua de 22 aprilie s-a început foarte dinamic la biblioteca „Maramureș”. Dimineața a fost marcată de o activitate dedicată exclusiv copilăriei și personajului cel mai reprezentativ – Guguță. Discutii/dezbateri

Moderatoarea evenimentului, Victoria Fonari, a adus elevilor claselor a I-a și a II-a de la Liceul „N. Sulac” secvențe de desene animate „Guguță și prietenii săi”, „Guguță căpitan de corabie” etc., dar și cărți în care Guguță sau tatăl său sunt personajele centrale. Nu mare ne-a fost mirarea să vedem că și copiii îl cunoșteau destul de bine pe Guguță, ceea ce a fost dezvoltat într-o discuție fructuoasă.
Creatoare din fire, moderatoarea nu a ezitat să includă și momente de joc didactic, prin care să distreze, dar să și dezvolte imaginația copiilor.
Finalul a fost marcat de o discuție arzătoare despre copilăria din ziua de astăzi, remarcându-se diferențe substanțiale față de copilăria de altă dată.

Publicitate

Autor:

Filiala Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu. Fondata la 14 octombrie 2001 în parteneriat cu Biblioteca județeană Petru Dulfu, Baia Mare, România.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s