Publicat în Biblioteca Maramureş, Discuţii/dezbateri

FELICIA DUNAF: „Succesul vine prin muncă!”


Spre finalul campaniei „O vedetă la bibliotecă”, ne-am dorit ceva care să împrospăteze atmosfera prin tinerețe și exuberanță și cine ar fi în stare să o facă mai bine decât o interpretă tânără (?), să spunem, Felicia Dunaf, care ne-a vizitat încă de la primele ore ale dimineții cu bună dispoziție.

Felicia Dunaf Tânăra cântăreață a făcut ravagii nu numai la concursul Eurovision, dar și la biblioteca „Maramureș”, unde, în colaborare cu Centrul de Zi și Activități START, a fost organizată o activitate foarte frumoasă. Deși are o vârstă la care unii încă se răfuiesc cu băncile școlare, Felicia este deja recunoscută ca una din cele mai bune voci printre generațiile actuale de interpreți, dar ne-am convins că dispune și de alte calități prin care strălucește ca o vedetă veritabilă și incontestabilă.
Comunicând cu copiii de la centrul START, am observat cultura foarte înaltă, respectul și atenția de care dispune și cunoștințele și educația cu care a fost înarmată încă de mică. Ea le-a povestit copiilor despre succes, realizând faptul că acesta poate fi obținut prin muncă și nu a exclus că și aceștia, în pofida deficiențelor pe care le au, pot să ajungăFelicia Dunaf la Biblioteca ”Maramureș” oameni apreciați, mai ales că la centru ei sunt ghidați în munca manuală și fac lucruri splendide.
Totuși, a recunoscut interpreta, părinții au un rol esențial în formarea și dezvoltarea copiilor, de educația și atenția lor față de copii depinde viitorul acestora. Se pare că majoritatea dintre cei prezenți sunt norocoși că au părinți care au orientat copiii spre un viitor cât mai luminos pentru ei. Or, și Felicia menționat că părinții ei au făcut totul pentru ea, iar acum nu-i rămâne decât să le adeverească încrederea și să le mulțumească profund, pe viitor ajutându-i și ea, la rândul său.
La final, rămâne doar să sperăm la două lucruri. Primul ar fi acela de a avea cât mai mulți interpreți și oameni care să gândească sănătos și frumos, așa cum ne-a demonstrat astăzi Felicia Dunaf. Așadar, o mai așteptăm la noi la bibliotecă și cu alte ocazii, aceasta fiind cea de-a doua speranță a colectivului bibliotecii.
O zi frumoasă tuturor!

Autor:

Filiala Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu. Fondata la 14 octombrie 2001 în parteneriat cu Biblioteca județeană Petru Dulfu, Baia Mare, România.

Un gând despre „FELICIA DUNAF: „Succesul vine prin muncă!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s