Servicii


Club de Engleză „En Englishman in Moldova”

logo club plus bibliotecaV-ați imaginat vreodată că învățarea unei limbi străine poate fi și distractivă? V-ați întrebat vreodată cum ați putea să descoperiți o lume nouă prin intermediul limbii engleze?

Biblioteca „Maramureș” vă propune o nouă opțiune de a învăța limba engleză mai ușor, făcând cunoștință cu întreaga lume anglofonă, lărgind orizontul de învățare prin cultura și civilizația britanică și americană. Vezi mai mult!

Tabăra de vară ACTIV

Dacă planifici din timp activităţile în care îl implicit pe copilul tău, vacanţa de vară poate fi o perioada interesantă, activă şi relaxantă în acelaş timp. În afară de vizita la bunici şi poate o tabără, ce alte opţiuni mai sunt petru această vară?

Biblioteca “Maramureş” este una din opţiunile care poate rezolva problema atît de frecventă în perioada verii: Mamă, ce să fac ?!”. Vezi mai mult!

Clubul CEI MAI BUNI POVESTITORI

Fiecare om e o poveste, adesea gîndim şi vorbim sub formă de poveste şi dăm sens vieţii noastre prin intermediul poveştilor. Poveştile se ascund în faptele, aparent banale, poveştile se ascund în marile realizări ale vieţii, poveştile se ascund… dar nu pentru totdeauna.

Filiala „Maramureş” a iniţiat în anul 2012 un nou club organizat cu periodicitatea o dată în lună, Clubul Cei mai buni povestitori. Prin proiectul dat urmărim scopul de a organiza pe diferite teme întîlniri cu personalităţi chişinăuiene, care au contribuit la dezvoltarea oraşului, la dezvoltarea ţării. Vezi mai mult!

Clubul „Arta Comunicării”

La prima vedere s-ar părea că e ceva simplu: sîntem comunicativi şi deschişi, pronunţăm corect cuvintele, înşirăm aceste cuvinte în propoziţii, formulăm idei şi opinii, dar aceasta nu înseamnă că comunicăm eficient. Este o realitate pentru noi toţi că capacitatea de comunicare este o zonă care necasită mai multe îmbunătăţiri decît ne-am putea imagina, ar trebui să corectăm unele lucruri în această privinţă. Din aceste considerente la filiala “Maramureş” s-a fondat Clubul “Arta comunicării”, creatorii căruia şi-au propus să acorde un ajutor substanţial celor care doresc să-şi ridice nivelul de cultură al comunicării orale şi scrise, celor care sînt interesaţi să comunice calitativ, să fie mai agreabili cu cei din jur şi mai de folos societăţii. Vezi mai mult!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s